20.8.06

Gulrotkake

Gulrotkake4 egg
3 dl sukker
3 dl hvetemel
2 ts kanel
2 ts natron
1 ts salt
1 ts vaniljesukker
1,5 dl matolje
5 dl revne gulrøtter
OSTEKREM:
100 g naturell kremost
50 g margarin
125 g melis
1 ts vaniljesukker

Piskes lenge!

Skrell gulrøttene og riv dem i råkostapparatet. Pisk egg og sukker til lett, stiv eggedosis. Bland inn det tørre vekselvis med olje, vend inn gulrøtter til slutt. Ha røren i en smurt og strødd randform eller en springform kledd med bakepapir.

Stekes ca 60 minutter på 180°

Avkjøl kaken under klede, og fordel glasuren på. Strimle gulrot til pynt på toppen av kaken.

Kilde: Volleyballvenninne Sissel, bilde fra Tupperware

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Linker til denne oppskriften:

Opprett en link

<< Forsiden