300 g smør/ margarin 600 g farin 3,5 dl melk 4 egg 500 g mel 1 ss vaniljesukker 4 ts bakepulver 3-4 ss kakao |
GLASUR 300 g melis 120 g romtemp. margarin 6 ss sterk kaffe 3 ts vaniljesukker 2 ss kakao |
Rør smør og sukker hvitt. Rør inn eggene ett om gangen, deretter melk vekselsvis med det tørre. Hell røren i papirkledd langpanne, sett på nederste rille dersom du setter langpannen på et stekebrett; på midterste dersom du kun benytter langpannen.
Avkjøl kaken noen minutter i formen, velv den over på rist og trekk av papiret.
Pisk ingrediensene til glasuren og smør den over kaken når den er helt avkjølt. Skjær i ruter. Kan gjerne fryses - kaken tiner mens kaffen trekker!
Stekes på 175°C i ca 30 minutter
Kilde: Freia
2 kommentarer:
Den beste som finnes!!!
Denne skal jeg prøve..Beste kremen :-)
Legg inn en kommentar