20.8.06

Skinkehorn på en-to-tre

SkinkehornDeig
10 dl mel
1 ts salt
1,5 ss bakepulver
100 margarin
4 dl melk
Fyll
1 dl smøreost
1 ss fransk sennep
1 ts tørket estragon
8 skiver røkt skinke

Ett egg til pensling

Oppskriften gir 16 stk.

Bland det tørre og fettet i en food prosessor, tilsett til slutt melken. Del deigen i to, kjevle hver del ut til en sirkel som igjen deles i åtte snipper.

Smak til osten med sennep og estragon, del skinkeskivene i to. Du kan også bruke hakket bogskinke eller hva du måtte ha for hånden (salami, pepperoni; oliven, paprika etc). Fordel ostefyll og skinke på hver snipp og rull sammen - begynn med den brede enden.

Pensle hornene med sammenvispet egg - dersom du pensler litt ekstra på de ytterste spissene deler de seg ikke så lett.

Stekes på 250° C i ca 8 minutter

Kilde: Gratisbladet Glad I Mat (Hakongruppen)

Ingen kommentarer: