Deig 10 dl mel 1 ts salt 1,5 ss bakepulver 100 margarin 4 dl melk |
Fyll 1 dl smøreost 1 ss fransk sennep 1 ts tørket estragon 8 skiver røkt skinke Ett egg til pensling |
Oppskriften gir 16 stk.
Bland det tørre og fettet i en food prosessor, tilsett til slutt melken. Del deigen i to, kjevle hver del ut til en sirkel som igjen deles i åtte snipper.
Smak til osten med sennep og estragon, del skinkeskivene i to. Du kan også bruke hakket bogskinke eller hva du måtte ha for hånden (salami, pepperoni; oliven, paprika etc). Fordel ostefyll og skinke på hver snipp og rull sammen - begynn med den brede enden.
Pensle hornene med sammenvispet egg - dersom du pensler litt ekstra på de ytterste spissene deler de seg ikke så lett.
Stekes på 250° C i ca 8 minutter
Kilde: Gratisbladet Glad I Mat (Hakongruppen)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar